Bryllup

Priser og pakker:

Halvdags 5t

5 timer fotografering på dagen deres.
Inkluderer 250 redigerte bilder.
Digitalt galleri så dere kan dele bildene med gjestene på en enkel måte.
50% på kjærestefotografering


22 000 kr

Heldags 10t

10 timer fotografering på dagen deres.
Inkluderer 500 redigerte bilder.
Digitalt galleri så dere kan dele bildene med gjestene på en enkel måte.
50% på kjærestefotografering


28 000 kr

Jeg ønsker å fange de naturlige hendelsene og øyeblikkene som utspiller seg, og har fokus på å være diskre for å ikke forstyrre verken brudeparet eller gjestene gjennom dagen. Bildene fremstår mer naturlig når folk ikke vet at de blir tatt bilde av. Bildene leveres i en mix mellom farger og sort-hvitt, og kan brukes fritt til privat bruk. Dere får bildene via ett eget webalbum som dere kan laste ned bildene fra. Leveringstid er normalt 3–5 uker. Ønsker dere flere timer kan dette avtales for ett tillegg i prisen.

Smeland Media forbeholder seg retten til å bruke bildene til egen promotering. Tar oppdrag over hele landet. Reise og evt. overnatting må regnes som tillegg. (5kr. pr. km).

Anbefalinger:

Anbefalinger:

“Tusen takk for fantastiske bilder fra bryllupet vårt! Vi er storfornøyd med resultatet. Kommer til å anbefale deg til alle bekjente som skal gifte seg i årene fremover”

Ofte stilte spørsmål:

Hvor kan det være fint å ta bryllupsbildene?

Jeg pleier å anbefale steder der man kan komme seg litt i skyggen. Om det er knall sol er det greit å ha en slik plass. Om det blir regn er det lurt å ha en plan B. Det kan være innendørs i lokaler med mye naturlig lys som kommer inn. Det kan også være ett sted ute under tak eller under noen store trær.

Hvor lang tid bør vi sette av til bryllupsbildene?

Jeg anbefaler å sette av 1,5t til brylllupsbildene på dagtid og litt tid til en liten kveldsfotografering, holder ofte med 10-15 min.

Blogginnlegg:

Er